Prodej pozemky pro bydlení, 795 m2 - Praha, Písnice - JAN Reality
Nabízíme k prodeji krásný, rovinatý, zasíťovaný pozemek o výměře 795 m². Jedná se o krajní parcelu skupiny osmi pozemků připravených ke stavbě rodinných domů v lokalitě Písnice. Pozemky navazují na stávající zástavbu rodinných domů. Mezi pozemky vede společná komunikace ze zámkové dlažby s veřejným osvětlením, což zajišťuje pohodlný a bezpečný přístup ke každé parcele.

Konkrétní pozemek k prodeji má rozlohu 795 m² a je plně zasíťovaný. Na parcelu jsou přivedeny všechny inženýrské sítě (kanalizace, voda, elektřina, plyn). Přímo na pozemku je též vlastní studna. Tento pozemek je v územním plánu označen jako OB-B, což poskytuje jasné možnosti pro budoucí výstavbu. Lze zde postavit dvojpodlažní rodinný dům o celkové užitné ploše 240 m² .

Tato nabídka představuje ideální příležitost pro výstavbu rodinného domu v klidné a dobře vybavené lokalitě v prostředí stávající zástavby.
V budoucnu bude stanice metra D cca 5 minut autem či autobusem. V blízkosti je malebná Modřanská rokle, cyklostezky, dále pro nákupy tržnice SAPA, 10 minut autem se nachází Prague British International School.

Kontaktujte makléře

Související nabídky

Nenašli jste nemovitost
podle Vašich představ?

Ozvěte se nám. Mnoho nemovitostí se dnes prodává neveřejně
– třeba máme pro vás tu pravou, nebo ji pro vás najdeme.