Prodej bytu 3+kk s terasou, 147 m2, Oblouková - Jablonec nad Nisou - JAN Reality
Mimořádná letní akce do 30.9.2024:
Při koupi bytu 3+KK získáte zdarma garáž a elektrické venkovní žaluzie!

Nabízíme k prodeji byt 3+KK v unikátním rezidenčním projektu Viladomy Jablonec s výjimečným výhledem na Jablonec a Jizerské hory. U domu A1 je započata stavba 6/2024, dokončení je plánováno do 12/2025 a kolaudace do 3/2026.

Byt o rozloze 104 m² s rozlehlou krytou terasou 43 m² se nachází ve 3. nadzemním podlaží domu A1. Dispozice zahrnuje 2 ložnice, prosklený obývací pokoj s kuchyní, předsíň, přístup na terasu z obývacího pokoje a jedné z ložnic. Koupelna s toaletou, druhá samostatná toaleta a technická místnost pro pračku a sušičku jsou také součástí bytu.

Nadstandardní vybavení zahrnuje podlahové vytápění, hliníková okna s izolačními trojskly, interiérové dveře s výškou 220 cm, přípravu na krb a fasády obložené sibiřským modřínem. Sklep o velikosti 10 m² je zahrnut v ceně.

Garážové stání nyní dostanete k bytu zdarma, možnost dokoupení dalšího parkovacího místa (až 2 vnitřní parkovací místa na byt).

Více informací naleznete na viladomyjablonec.cz

Projekt Viladomy Jablonec nabízí 30 nových bytů s dispozicemi od 1+KK do 4+KK, umístěných v krásné lokalitě pod Petřínem s výhledem na Jablonec a Jizerské hory. Šest nízkopodlažních domů disponuje podzemními garážemi, venkovními prostory, altánem, dětským hřištěm a místem pro grilování. Areál je bezpečně oplocen.

Atraktivní lokalita se nachází blízko Petřínské rozhledny, stadionu Střelnice a městské hromadné dopravy, s dobrým spojením do centra města i do Jizerských hor.

Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat, jsem tu pro vás.

Kontaktujte makléře

Související nabídky

Nenašli jste nemovitost
podle Vašich představ?

Ozvěte se nám. Mnoho nemovitostí se dnes prodává neveřejně
– třeba máme pro vás tu pravou, nebo ji pro vás najdeme.