Prodej byty 3+kk s lodžií, 95 m2 - Praha - Michle - JAN Reality
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 3+kk, 86 m² s lodžií 9 m² v Rezidenci Oliva, kolaudované v roce 2023, která se nachází v atraktivní lokalitě Brumlovka. Tento moderní byt o dispozici 3+kk se nachází v 5. patře a nabízí komfortní a prostorné bydlení. Byt je navržen s důrazem na kvalitu a pohodlí – obývací pokoj s kuchyňským koutem má přímý vstup na lodžii, což poskytuje příjemný výhled a možnost relaxace na čerstvém vzduchu. V bytě se nacházejí dvě samostatné ložnice, každá má vlastní koupelnu (součástí jedné z nich je i toaleta). Další samostatná toaleta je umístěna v předsíni. K dispozici je také technická místnost určená pro pračku a sušičku. V předsíni je dostatek místa na vytvoření úložných prostor.
K bytu náleží také sklep o velikosti 5 m², který se nachází v druhém podzemním podlaží domu. Dále je možné k bytu dokoupit garážové stání ve stejném podlaží v ceně 690.000,-Kč.
Byt je vybaven kvalitními dřevěnými podlahami a podlahovým vytápěním, hliníkovými okny s trojsklem a venkovními žaluziemi. Příprava na klimatizaci a rekuperaci vzduchu je samozřejmostí. Mezi fotkami jsou vizualizace pro představu o možném vybavení interiéru. V bytě není instalována kuchyňská linka, nicméně prostor s připravenými rozvody umožní realizaci přesně té kuchyňské linky, po které toužíte.
Rezidence Oliva je architektonicky velmi unikátní a pyšní se velkorysými společnými prostory s otevřeným schodištěm a dvěma prosklenými výtahy. Nechybí zde ani zeleň a prostor pro posezení s návštěvou. Lokalita Brumlovka má vynikající občanskou vybavenost. V blízkosti naleznete atletický stadion, několik dětských hřišť, multifunkční budovy Brumlovka s wellness a fitness klubem, objekt Olivka s kavárnou, základní a střední školu Elijáš, česko-anglickou školku a různé obchody a služby, poliklinika Budějovická. Skvělá dopravní dostupnost zajišťuje rychlý a pohodlný přístup do centra města i do ostatních částí Prahy. Stanice metra Kačerov je v pěší vzdálenosti 5 minut.
Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení v klidné a zelené části Prahy. Rezidence Oliva je synonymem kvality a nadstandardního bydlení, které si zasloužíte.

Kontaktujte makléře

Související nabídky

Nenašli jste nemovitost
podle Vašich představ?

Ozvěte se nám. Mnoho nemovitostí se dnes prodává neveřejně
– třeba máme pro vás tu pravou, nebo ji pro vás najdeme.