Projekt apartmánů v Jestřabí - JAN Reality
Za velmi zajímavou cenu představujeme jedinečnou příležitost ke koupi - objekt s projektem na konverzi na apartmánové jednotky.

Areál se nachází v obci Jestřabí, v blízkosti lukrativního horského rekreačního střediska Vítkovice v Krkonoších, 3 minuty od Ski areálu Aldrov (Vítkovice). V dosahu 20 min je celkem 7 ski areálů.

Projekt zahrnuje:
Celkem se jedná o 12 apartmánových jednotek (8 jednotek ve stávajícím objektu, 4 jednotky v nově projektované budově) o celkové výměře 620 m² bytové plochy. O stavební povolení již bylo zažádáno.

Stávající objekt: Přestavba stávajícího objektu osmi apartmánových jednotek o velikosti 418 m² užitné (bytové) plochy. Dispozice apartmánů 2x 1+kk a 6x 2+kk. Na tyto jednotky je již provedeno prohlášení vlastníka.

Nový objekt: Výstavba nového domu, který nabídne čtyři apartmánové jednotky o celkové výměře 202 m² užitné (bytové) plochy. Dispozice apartmánů je 1x 1+kk, 2x 2+kk a1x 3+kk.

Celková výměra pozemků činí 3.060 m². Na pozemku je vlastní studna a jímka.

Preference majitele je prodej areálu jako celku. Je však otevřen jednání o prodeji jednotlivých částí (stávají budovy a projektu nové výstavby).

Popis lokality:
Krkonoše jsou po Praze druhým nejnavštěvovanějším regionem v ČR. Ročně navštíví 12 milionů turistů především z ČR, DE a PL.

Oblast Vítkovic je ideálním východiskem pro konání horských túr a cyklistických výletů do oblasti západních a středních Krkonoš. V zimě je oblíbeným lyžařským centrem. Lyžařské středisko Aldrov nabízí vynikající lyžařské podmínky jak pro začátečníky, tak pro pokročilé lyžaře. Dále je tady lyžařský areál Janova Hora a Vurmovka. Okolí nabízí dobré podmínky i pro běžecké lyžování.

V případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat. Rádi sdělíme více informaci a případně domluvíme prohlídku objektu.

Kontaktujte nás ještě dnes!

Kontaktujte makléře

Související nabídky

Nenašli jste nemovitost
podle Vašich představ?

Ozvěte se nám. Mnoho nemovitostí se dnes prodává neveřejně
– třeba máme pro vás tu pravou, nebo ji pro vás najdeme.